Veelgestelde vragen

Nee, bij ons kunt u per direct opzeggen zonder moeilijke vragen of gedoe.

Momenteel hebben wij koppelingen met:

  • Funda.nl
  • Jaap.nl
  • Zoekallehuizen.nl
  • Huizenzoeker.nl
  • Huurwoningen.nl
  • Koopwoningen.nl
  • Woonpleinlimburg.nl
  • Huislijn.nl

Het is ook mogelijk om een koppeling op maat te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nee, ons systeem richt zich op de Nederlandse markt, het is dus niet mogelijk een andere taal toe te voegen.
Ja, u kunt onbeperkt pagina's aanmaken binnen het systeem.

Ja. Wij hebben de juiste vakmensen in dienst om u te helpen bij het ontwikkelen van het perfecte logo, maar wij kunnen ook de gehele huisstijl ontwerpen (denk hierbij aan logo´s, visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters). Al deze bestanden zijn op vectorbasis zodat deze meteen klaar zijn om gedrukt te worden. Kijk op deze pagina voor de actuele prijzen.

Wanneer u al een domeinnaam geregistreerd heeft kunt u bij uw hostingprovider een "EPP Code" opvragen voor het desbetreffende domein. Dit is een autorisatie code waarmee wij de verhuizing van uw domeinnaam in gang kunnen zetten. U hoeft verder niets meer te regelen, wij regelen de rest.
Ja, u ontvangt samen met het pakket een eigen e-mail server waarin u zelf oneindig e-mail adressen kunt aanmaken. Stel dat uw domeinnaam "www.makelaarcreemers.nl" is, dan kunt b.v. info@makelaarcreemers.nl aanmaken en koppelen aan uw eigen mailcliënt zoals bv Outlook / Apple Mail. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Ja, u ontvangt bij het pakket een eigen hostingpakket van 1000mb. Dit hostingpakket staat op onze eigen server om kwaliteit te waarborgen.
Ja, iedere website die wij opleveren wordt in uw eigen stijl en kleuren gebouwd. Wanneer u nog geen huisstijl of logo heeft kunnen wij deze voor u ontwikkelen. Kijk op deze pagina voor meer informatie.
Nee dit gaat niet. Ons systeem is erop gericht dat het aanbod via ons systeem wordt ingevoerd. Hierna komt een XML bestand vrij wat andere systemen kunnen gebruiken om het aanbod in te laden.