Functies

Functies

Het systeem is uitgerust met een uiterst gemakkelijk beheersysteem. Op iedere pagina vindt u een korte handleiding of video instructie waarin precies wordt uitgelegd hoe het specifieke onderdeel werkt. Hierdoor is het beheren van het systeem zeer gemakkelijk en kan iedereen zonder technische kennis ermee omgaan.

Via onze support lijn kunt u altijd meteen antwoord krijgen mocht u nog vragen hebbben.

 

Delen via Social Media

Via 1 druk op de knop kunnen gebruikers het aanbod delen op hun eigen social media platform zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Automatisch wordt de juiste foto op hun tijdlijn geplaatst met de omschrijving en link naar het aanbod. Zo vergoot u uw verkoopkansen zonder extra kosten.

FAQ

Veelgestelde vragen zijn handig om de bezoeker antwoord te geven op vragen die vaker voorkomen. Wanneer de bezoeker op de vraag klikt, klapt deze in een animatie open en wordt het antwoord zichtbaar.

Google Maps

Wanneer u een woning invoert samen met het adres, genereert het systeem automatisch een Google Maps kaartje zodat de gebruiker meteen kan zien in welke buurt de woning zich bevindt. Via streetview kan hij een kijkje nemen in de buurt.

Nieuws

Met de ingebouwde nieuwsmodule kunt u zelf nieuwsberichten bijhouden, categoriseren en archiveren. Ook het plaatsen en vervolgens verwijderen van berichten behoort tot de mogelijkheden. De laatste 2 berichten worden automatisch op de voorpagina weergegeven.

QR Code

Er wordt automatisch een QR code gegenereerd. Deze code wordt ook toegevoegd aan de brochure. Wanneer u deze brochure in uw kantoor ophangt kunnen gebruikers via een QR scanner meteen het specifieke aanbod bekijken op de website.

Responsive design

Het ontwerp van de website is responsive. Dit wilt zeggen dat het mee schaalt met het apparaat van de gebruiker. Zo is de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Maar natuurlijk ook op een desktop is de website een lust voor het oog.

Statistieken

Onze websites zijn gekoppeld aan Google Analytics. Via deze dienst kunt u precies zien hoeveel bezoekers op de website zijn geweest, waar ze vandaan kwamen, wat ze hebben gedaan, waar ze zijn weggegaan en nog veel meer.

Versturen per e-mail

Een gebruiker kan het aanbod gemakkelijk versturen per e-mail naar een vriend of vriendin. De ontvanger ontvangt netjes een e-mail met een foto en informatie van het aanbod en een link naar de website.

Video's

Wanneer u een video heeft van uw aanbod kunt u deze gemakkelijk via Youtube koppelen aan het aanbod. U hoeft slechts de link in te vullen van Youtube en het filmpje wordt direct onder het aanbod weergegeven.

XML Koppeling

Het systeem kan gekoppeld worden aan andere aanbieders om het woningaanbod kosteloos uit te breiden naar bv Funda, Jaap of andere aanbieders. Iedere koppeling is mogelijk. Bespreek de mogelijkheden.

Zoeken op afstand

Het is mogelijk om op afstand te zoeken. Zo kunnen u bezoekers bijvoorbeeld zoeken naar alle woningen in een straal van 3km op basis van een ingevoerde postcode.

Zoekfunctie

Het is mogelijk om uitgebreide filters te gebruiken in de zoekfunctie. Zo kunt u de bezoeker laten filteren op bv het aantal kamers / plaatsnaam / straat etc ...